Viamama

{ 'HOE BEREID JE DE AANSTAANDE MOEDER IN DEZE TIJD VOOR OP DE BEVALLING EN HET MOEDERSCHAP?' }

Een zwangerschap brengt veel onzekerheden met zich mee. In mijn dagelijks werk als verloskundige merk ik steeds meer angsten en twijfels bij aanstaande moeders en vaders. Deze twijfels komen vooral door een overdaad aan informatie in een drukbezet leven en de keuzevrijheid waarin we leven. Hoe en waar regel ik kinderopvang, waar wil ik bevallen, wel of geen pijnbestrijding, borst-of flesvoeding, fulltime werken of gaan minderen, een duur matrasje kopen voor mijn baby of een goedkoper exemplaar, welke kinderwagen etc. Als je zwanger bent ga je urenlang zoeken op internet naar juiste informatie, maar je krijgt daarbij alleen maar meer angsten en twijfels, want er is in deze digitale wereld ook veel tegengestelde informatie! Zoveel keuzes en zoveel vragen die beantwoord moeten worden.
Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op de hoofdvraag: Hoe bereid je de hedendaagse aanstaande moeder voor op het komende moederschap? Het antwoord is simpel: eerlijke en objectieve informatie geven zodat jij en je partner keuzes maken die voor jullie gezinssituatie goed zijn. Het maakt niet uit wélke keuzes je maakt, als ze maar gebaseerd zijn op juiste informatie.

Viamama biedt cursussen die gehouden worden door professionals zoals verloskundigen, pedagogen, coaches, lactatiekundigen, en yogadocenten die je alle informatie geven op het gebied van zwanger zijn, bevallen, borstvoeding en het ouderschap. Weg dus met alle spookverhalen en foute forums die je vooral bang maken. Viamama zal jou tijdens de zorgvuldig samengestelde cursussen volledig voorbereiden op het komende ouder moederschap. Onzekerheden mogen er zeker bestaan in een nieuwe fase, maar het moet je niet angstig maken want je bent veel sterker dan je denkt. Tijdens mijn werk voel ik deze stress, twijfels en angsten, en ik kan deze niet volledig voor je wegnemen in mijn rol als verloskundige. Wel wil ik je zoveel mogelijk kracht geven in datgene wat je soms dreigt te verliezen, namelijk zelfvertrouwen en bewustwording. Dat gaat met Viamama zeker lukken! Veel plezier! Marjolein Maas Verloskundige en oprichtster Viamama

Dat gaat met Viamama zeker lukken! Veel plezier!
Marjolein Maas 
Verloskundige en oprichtster Viamama